Over mij

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Heidi de Bruijn. Ik ben een hobby-schilder. Schilderen is voor mij een moment van rust. Als ik schilder staat de tijd stil. Alleen het doek, de verf, spatels en kwasten zijn van belang. Ik werk alsof mijn leven er van af hangt. Ik ben meestal met meer dan twee doeken tegelijk bezig. Terwijl het ene doek droogt, kan ik met het andere weer vooruit. Het doek en kleuren op me in laten werken en weer verder. 

Ik schilder sinds 2006 met acryl verf op doek. Ik ben begonnen met  zwart/wit werken. Later ging ik kleuren gebruiken. Ik schilder intuïtief en abstract. Kleurgebruik en vorm worden bepaald door mijn gevoel van dat moment. Meestal zijn de doeken groot van formaat en ruim opgezet. Door laag over laag verf aan te brengen op het doek, soms dik, soms dun, ontstaat reliëf.  Ik maak regelmatig gebruik van toegevoegde materialen zoals textiel, zand en aluminium folie. 

Op deze website zijn de schilderijen die ik gemaakt heb te zien. Per schilderij wordt titel, gebruikt materiaal en afmeting weergegeven. De foto's kunnen afwijken van de echte kleuren. Ik hoop dat je het leuk vindt om een kijkje te nemen op mijn website. Eventuele reacties stel ik zeer op prijs.

De schilderijen kunnen gekocht worden. De prijs staat vermeld. Het is ook mogelijk om een schilderij een maand op proef te hebben voordat er definitief tot aankoop over gegaan wordt. De kosten hiervoor bedragen 10% van de verkoopprijs.

Voor vragen kun je mij bereiken via de mail: